За Нас

Кои сме ние

ДТУ Сикер Солушн дооел Скопје е основана во 2010 год. во Скопје.

Наша главна  дејност е увоз и дистрибуција во продавници за бои и лакови, железарии, автоделови, бензински станици, супермаркети.

Наши клиенти се сите специјализирани продавници за бои и лакови, железарии, автоделови, бензински станици, супермаркети.

Мисија, визија и цели се да внесеме корисни, практични и лесно употребливи производи во секое домаќинство.

Нашата работа се заснова на 3 основни фундаменти
Квалитет, дистрибуција, адвертајзинг

Работиме постојано и напорно за унапредување и подобрување на нашите перформанси.

Го унапредуваме маркетингот со цел да ја олесниме продажбата на нашите ценети партнери-клиенти.

Еден од клучните фактори се нашиот тим на луѓе , кој е исклучително заслужен и важен во целокупниот колаж:

-Достава на производите до нашите партнери

-Доближување на светски реномирани брендови и мултинаменски производи-корисни во секое домаќинство.

-Едукација на крајните потрошувачи за можностите кои ги нудат нашите производи.

Наши партнери:

POXIPOL

KAPKA

NEVENA COLOR

Следете Не

Бесплатна Испорака
Најдобар квалитет
Најдобра понуда

.

Безбедно плаќање