Поксипол Poxipol® 10 мин. трансп. 14 ml/ 16 g

165.00ден

POXIPOL® е 2-компонентно епоксидно лепило со голема јачина и издржливост.
Лесно се подготвува и користи и се стврднува за само 10 минути. Со POXIPOL® можете да залепите најразлични материјали: метал, цемент, грнчарија, дрво, мермер, стакло, бетон, цемент со влакнести примеси, керамика, гранит и порцелан.
POXIPOL® е идеален за поправки во домот, работилницата, автомобилот, за работа, хоби и занаети.

SKU: 7df33045a49b Категории , Ознака:

2-компонентно лепило