Поксипол Poxipol® 10 мин. метален 14 ml/ 21 g

165.00ден

POXIPOL® е 2-компонентно епоксидно лепило со голема јачина и издржливост.
Лесно се подготвува и користи и се стврднува за само 10 минути. Со POXIPOL® можете да залепите најразлични материјали: метал, цемент, грнчарија, дрво, мермер, стакло, бетон, цемент со влакнести примеси, керамика, гранит и порцелан.
POXIPOL® е идеален за поправки во домот, работилницата, автомобилот, за работа, хоби и занаети.

SKU: f895e9868f4e Категории , Ознака:

2-компонентно лепило