Капка инстант лепило Kapka® 2ml

55.00ден

инстант лепило, лесно за употреба за мали поправки во домот кое за неколку секунди,лепи секаков вид на материјали.

SKU: 192e98d674b5 Categories: , Tag:

инстант лепило