Правила и Услови

ПОЛИТИКА НА ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

Информации за плаќање и испорака

Плаќање при испорака

Можете да платите за вашата нарачка при преземањето.

На банкарска сметка

Можете да ја платите вашата нарачка со директно плаќање на сметка. Можете да извршите плаќање со стандарден лист за плаќање на која било пошта или банка, или преку Интернет, доколку имате пристап до Интернет до вашата тековна сметка.

Враќањето на средства во овој случај е исто така со плаќање на тековната сметка на купувачот.

Цените на страницата се изразуваат во денари, каде данокот е вклучен во цената.