Политика на Испорака

Политиката за испорака се однесува само за оние производи кои се нарачани преку онлајн продавницата sicer.mk

Производите кои ги нарачувате ќе Ви бидат доставени на адресата која ја имате наведено, заедно со испратница и фактура во рок од 3-7 работни дена по извршената online нарачка.

Трошоците за испорака изнесуваат  100,00 денари за цела територија на Република Македонија.
Трошоците за испорака се бесплатни доколку нарачката е над 1000,00 денари.

Доколку производот не може да Ви биде испорачан согласно барањата од наша причина, ќе бидете контактирани со користење на оние податоци кои сте ги навеле како Ваши на нашиот сајт.

За сите прашања поврзани во врска со испораката или можни проблеми со истата можете директно да не контактирате на е-маил:

info@sicer.mk или контакт телефон: +3892 3067 171