WD-40 мултинаменски спреј 400 ml

320.00ден

мултинаменски спреј со повеќе од 2000 корисни употреби. Спречува шкрипење, истиснува влага од површината, чисти и заштитува, ослободува запечени и р’ѓави делови, ослободува залепени механизми.

SKU: 8041b3a0adfc Категории: , Ознака:

мулти наменски спреј