WD-40 мултинаменски спреј 200 ml

210.00ден

мултинаменски спреј со повеќе од 2000 корисни употреби. Спречува шкрипење, истиснува влага од површината, чисти и заштитува, ослободува запечени и р’ѓави делови, ослободува залепени механизми.

SKU: 8d09b4effbb5 Categories: , Tag:

мулти наменски спреј