WD-40 мултинаменски спреј 100 ml

160.00ден

мултинаменски спреј со повеќе од 2000 корисни употреби. Спречува шкрипење, истиснува влага од површината, чисти и заштитува, ослободува запечени и р’ѓави делови, ослободува залепени механизми.

SKU: f4575ca422a5 Categories: , Tag:

мулти наменски спреј