Лак за Чамци

165.00ден

Лакови и премази за дрво

SKU: 4df78d756437 Category: Tag:

Лакови и премази за дрво, изработени од високо квалитетни алкидни смоли, постојани и на светло пигменти, растворувачи и адитиви. Се користат за третман на секакви дрвени површини во ентериер и екстериер, како заштита од атмосферски влијанија и за разубавување на дрвените детали и површини.