Основна боја за метал

140.00ден3,480.00ден

Основна боја за метал

Clear
SKU: e081b46aa76d Category: Tag:

Основна-антикорозивна боја за метал, изработена од висококвалитетни алкидни смоли и адитиви. Користи како антикорозивна заштита на метални конструкции, огради и сл.

Weight N/A
Боја

сива, црна, црвена, бела, сива

Големина

0.25kg, 0.65kg, 0.75, 0.9kg, 5kg, 20kg, 25kg