Нитро основна боја за метал

235.00ден

Нитро основна боја за метал

Clear
SKU: f4db39c1a816 Category: Tag:

Нитро основна-антикорозивна боја за метал, изработена од висококвалитетни алкидни смоли и адитиви. Користи како антикорозивна заштита на метални конструкции, огради и сл.

Боја

сива, црна

Големина

0.9kg