Нитро лак за дрво

217.00ден665.00ден

Нитро лак за дрво

Clear
SKU: 53ef01eb971d Category: Tag:

Лакови и премази за дрво, изработени од високо квалитетни алкидни смоли, постојани и на светло пигменти, растворувачи и адитиви. Се користат за третман на секакви дрвени површини во ентериер и екстериер, како заштита од атмосферски влијанија и за разубавување на дрвените детали и површини.

Вид

основен

Големина

0.75kg, 2.5kg