Нитро емајл лак

262.00ден6,153.00ден

Нитро емајл лак

Clear
SKU: e97f0d6f5c65 Category: Tag:

Нитро основна-антикорозивна боја за метал, изработена од висококвалитетни алкидни смоли и адитиви. Користи како антикорозивна заштита на метални конструкции, огради и сл.

Боја

бел, сив, црн, кафен, црвен

Големина

0.65kg, 20kg