Лак за камен

250.00ден

Лак за камен

SKU: c99bd5f0d0e1 Категорија: Ознака:

Лак за камен, изработен од високо квлитетни акрилни смоли, се користи за заштита и декорација на површини од камен и бетон во ентериер и екстериер.