Лакови и премази за дрво

165.00ден

Лакови и премази за дрво

Clear
SKU: 3ae30575ef9c Category: Tag:

Лакови и премази за дрво, изработени од високо квалитетни алкидни смоли, постојани и на светло пигменти, растворувачи и адитиви. Се користат за третман на секакви дрвени површини во ентериер и екстериер, како заштита од атмосферски влијанија и за разубавување на дрвените детали и површини.

Боја

Лазурен премаз безбоен, Лазурен премаз бор, Лазурен премаз даб, Лазурен премаз орев, Лазурен премаз тика, Лазурен премаз костен, Лазурен премаз махагони, Лазурен премаз палисандер, Лазурен премаз темно махагони, Лазурен премаз абонос

Големина

0.75kg