Брзосушечки емајл 5 во 1 -директ

335.00ден

Брзосушечки емајл 5 во 1 -директ

Clear

Брзосушечки емајл 5 во 1 -директ, изработен е од специјални врзива, пигменти и адитиви. Се одликува со исклучителна адхезија на метални површини, обезбедува припрема на подлогата, основна заштита и завршен заштитн слој, отпорен на секакви атмосферски влијанија.

Боја

бел, црн, кафен, црвен, жолт, зелен

Големина

0.75kg